A Groupe Leblanc az ünnepi és a karácsonyi díszkivilágítás üzletág egyik legnagyobb szereplője.

Az ünnepi kivilágítás specialistájaként, a dekoratív díszkivilágítás teljes területén kínáljuk szolgáltatásainkat, termékeinket és szakértelmünket. A cégcsoportot sokéves tapasztalata (1958 óta) és kreativitása vezető fényipari szereplővé tette Franciaországban és világviszonylatban is.

3 márka: teljes körű szolgáltatás

A Groupe Leblanc három márkája révén egyesíti legjobb tudását és tapasztalatát valamint speciális szakértelmet kínál a díszkivilágítás minden területén.

 
A francia Leblanc Illuminations, fénydekorációk tervezője és gyártója 1958 óta településekkel és városokkal együttműködve dolgozik egyedi projektek megvalósításán, nemcsak karácsonyra, hanem az egész év folyamán, a javaslatok kidolgozásától kezdve az elképzelések megtervezésén át egészen a dekorációk létrehozásáig.
 

A Chromex az egyszerűséget és technológiát képviseli a díszkivilágítás területén a helyi hatóságok, a szakemberek és a nagyközönség számára.

Több mint 700 termékkel, a Chromex katalógusa átfogó és könnyen alkalmazható termékválasztékot kínál (beleértve a girlandokat, füzéreket, karácsonyi díszeket, szalagokat és masnikat, ágakat, jégcsapfüggönyöket, mennyezeti világításokat, fényfüggönyöket, gömböket, reflektorokat, dekorációs készleteket, égőket, dugókat és csatlakozókat…)

 

2006 óta a Groupe Leblanc egy új cég, a CSI hozzáadásával bővült, amely a rendezvények világítására szakosodott (koncertek, tv-show-k és más események, mint például az Eiffel torony kivilágítása 120 éves fennállása alkalmából).

A legjobb szakemberek megbíznak a CSI-ben és márkájában, a Starway-ben.

p_ii-towerbridge-2012-jm-charles-csi