Intenzív fényerő

Fénykábeleinket 2 méterenként 5 kis ellenállással láttuk el, így a legmegbízhatóbbak közé tartoznak a piacon, ráadásul a legalacsonyabb energiafogyasztással: méterenként alig 2,5W-ot fogyasztanak.

A vízszintesen elhelyezett LED-eknek köszönhetően teljes a sugárzási körük, azaz 360˚-os szögben világítanak.

A Leblanc Illuminations fénykábeleinek mindegyike UV-álló. 7-féle színben kaphatóak, típustól függően 90, 45, 44 és 30 méteres tekercsekben, praktikus szerelési kiegészítőkkel.

 

Bemutatunk néhány megvalósult fénykábel felhasználásával készített fénydekorációt

Dijon, Franciaország

Leblanc fénykábellel dekorálták a homlokzatot Dijonban, hangsúlyozva annak formáját és részletgazdagságát. Az intenzív fényerőnek és a fénykábel ötletes elhelyezésének köszönhetően az épület különleges körvonalai már nem csak nappal, hanem szürkület után is megcsodálhatók.

A fénykábel rajzolata naplemente után szinte életre kel…

 

 

 

Zwack Unicum székház, Budapest

A legendás Zwack Unicum budapesti székhelyének dekorációjára méltán vagyunk büszkék. A szerelés során külön egyeztetésre és útlezárásra volt szükség, mivel a több mint 100 éves épület közvetlenül egy forgalmas főút mellett található és a szerelés egy napjára az autóbusz-megállót is át kellett helyezni. A régi fényképet, ahol  az épület még egy szinttel alacsonyabb, a Zwack Múzeum és Látogatóközpont honlapján találtuk. Az épület díszvilágítása 2016-ban, advent kezdetére készült el és a tulajdonos úgy döntött, nem csak a karácsonyi szezonban, hanem a cég ünnepi alkalmaira is felkapcsolják majd a LED fényeket.

 

Fénykábel tartozékok

A fénykábelek szerelése professzionális tudást igényel, a Leblanc minden szükséges praktikus szerelési tartozékot biztosít és felhasználási útmutatást ad az elképzelt fénydekoráció megvalósításához. Tápkábelek, toldók, elágazók, összekötő tüskék valamint rögzítő sínek és klipek széles gyári választéka áll rendelkezésre.
Szeretné összekötni meglévő Leblanc díszvilágítását a fénykábellel? A Leblanc Plug&Play megoldásával ez nem akadály. Csatlakozóink alkalmasak arra, hogy két különböző terméket, amely Plug@Play  jelölést kapott – fényfüzérek, jégcsapok, fényfüggönyök stb. – egyszerű módon egymás után soroljuk vagy elágaztassuk. Ezzel a megoldással lehetővé válik különleges, egyedi formák kialakítása.  Programozás vagy távvezérlés és így energiamegtakarás is elérhető Plug&Light Saver eszközünk használatával.