Számítógépes rajz és látványtervezés

kezi_rajz_szamitogepes_tervezes

Kézi rajz alapján készül számítógépen a tervezés

A LED-fénydekorációk a legújabb technológiákat alkalmazva a számítógépes tervezőasztalon születnek meg, a kézi vázlatokat és rajzokat követően egy különleges program segítségével a monitoron elevenednek meg. A megvalósításban egy egész tervező csapat részt vesz és a modellezés révén, egy új szoftver segítségével a különféle motívumok alumíniumvázait a konkrét tervek alapján egy ipari robot precíziósan vágja és hajlítja, majd hegeszti össze.

LED_fenyekoracio_szamitogepes tervezes

Le Mans-i raktár és a számítógépes tervezés

A vázra ezután kerülnek fel a kis fogyasztású, hosszú élettartamú LED-fényforrások. Csomagolás után a termékek a Le Mans-i gyár hatalmas raktárában várnak a kiszállításra. A nagyobb értékű dekorációk esetén nem csak megvásárlásra, de bérbevételre is lehetőség van, amely kimondottan előnyös megoldás lehet önkormányzatok, bevásárlóközpontok számára a kezdeti beruházási költségek csökkentésére. Ha az Ön cégét, települését is érdekli bérleti konstrukciónk, lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailen és örömmel állunk rendelkezésére.

Nézze meg videó-mellékletünket!
Az alábbi kisfilmen bemutatjuk, hogyan készítette el a Leblanc Illuminations a Le Mans-i 24 órás autóversenyre különleges fényautóját: