Ezen az oldalon aktuális katalógusaink találhatóak meg, letölthető PDF formátumban. Helyezkedjen kényelembe és lapozza át kiadványainkat. Katalógusainkban komplex megoldásokat kínálunk és fényképeken mutatjuk be termékeink használatát.

Alaptermékeink, a LED fényfüzérek, fényfüggönyök és jégcsapfüggönyök kiemelt szerepet kapnak akciós katalógusunkban, az idei adventi szezonra 15-50%-os árkedvezménnyel kínáljuk, igen széles színválasztékban.

Raktáron lévő termékeinket kiárusítjuk, akár 70%-os árkedvezménnyel. Kérje e-mailen Akciós Fénydekorációs Ajánlataink című kiadványunkat és válogasson azonnal szállítható dekorációinkból. A köztéri, utcai oszlopdíszeket és átfeszítéseket, ECODECOR fénydekorációs motívumainkat tervezőink kreativitása és innovatív gondolkodása  alkotta meg. A különleges formának és az alumíniumváznak köszönhetően számtalan elhelyezési lehetőséget kínálnak, sokféle variációs lehetőséggel. Ezeket a termékeket 30-50% kedvezménnyel kínáljuk ebben a szezonban.

További felmerülő kérdés, látványterv és konkrét ajánlat készítése esetén kérjük forduljon munkatársainkhoz bizalommal az info@groupe-leblanc.hu e-mail-címen vagy a +36 20 230 6886 telefonszámon.

Fényfüzér, fényfüggöny, jégcsap és fénykábel
akciós katalógus
4 oldal (3 Mb) A katalógushoz tartozó Árlistánkat kérje e-mailen!

Raktáron lévő fénydekorációk, akár  90-70-50-30% kedvezménnyel,
A katalógust és az ahhoz tartozó  Árlistánkat kérje e-mailen!

LEBLANC Fénydekorációs Ötletadó Kiadvány, angol nyelven, 420 oldal
Kérje ingyenesen postai úton, könyv formájában is vagy
olvassa kiadványunkat elektronikusan!

Leblanc Fénydekoráció Katalógus 2021-2022

Megrendelőlap