Termékeink

Fotófal – Rudolf, az integető rénszarvas, 1,9 méter magas

333.756 Ft

Leírás

Ki szeretne Karácsonykor a rénszarvassal fotózkodni és élete legjobb fényképét emlékbe eltenni? Itt a kihagyhatatlan lehetőség!

A LED fényfüzérből, fénykábelből és különleges 3D anyagból készült  rénszarvast kifejezetten azért alkotta meg a LEBLANC tervezői csapata, hogy csodálatos fényképek készüljenek az adventi időszak alatt.

1,9 méter magas

1,25 méter széles

Melegfehér, fehér és piros LED-ekből készített rénszarvas formájú fotófal

Összesen 690 darab LED-ből áll

24V, 115W

Kül és beltéren is használható.

Ajánlott betonból készített nehezéket használni a rögzítéshez, a megfelelő támasztékoláshoz.

Rudolf legendája

A legendák szerint a Mikulás ajándékokkal teli szánját 9 rénszarvas húzza, olykor bizony repülnek is a sötét éjszakában.

Rudolf, a leghíresebb rénszarvas közülük. Utolsóként csatlakozott az ősszakállú csapatához, sok-sok évvel ezelőtt. A Mikulás legismertebb rénszarvasa.
Rudolf az Északi-sarkon született, de amikor kicsi volt, nem játszhatott a többiekkel, mert kiközösítették piros orra miatt. Mivel ez nagyon szomorúvá tette, számtalan dolgot megpróbált, hogy olyan legyen, mint a többiek.

Az egyik ünnepen nagy, vastag köd keletkezett az Északi-sarkon, semmit sem lehetett látni és a Mikulás már gondolatban feladta, hogy felkeresi a gyerekeket. Ekkor jött rá, hogy Rudolf az orra segítségével irányíthatja őt és utat mutathat. Így végül mindenki időben megkapta az ajándékot. Ezt követően mindig Rudolf vezette a rénszarvascsapatot. A rénszarvascsapat tagjai:
Comet – Üstökös
Cupid – Íjas
Vixen – Csillag
Dancer – Táncos
Prancer – Pompás
Blitzen – Villám
Dasher – Táltos
Donder – Ágas
Red Rudolph – Rudolf, a piros orrú

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Fotófal – Rudolf, az integető rénszarvas, 1,9 méter magas” értékelése elsőként

Érdekelhetik még…