A fény színpada

Látogatást tettünk a Leblanc Illumination Le Mans-i gyárában, ahol már javában készülnek az idei év karácsonyi szezonjára a dekorációk. Elsőként bemutatjuk a “Théâtre des lumières” elnevezésű térbeli installációt, amely magyarul  “A fény színháza” nevet kapta.

A 3,55 méter magas és 5 méter szélességű fényszobor elkészítéséhez hidegfehér és melegfehér színű LED-fényfüzéreket, magas minőségű LED-fénykábeleket és különleges 3D textileket rögzítenek az előzetesen nagy gondossággal megtervezett és saját üzemünkben legyártott erős alumínium vázra. 3D textilekA fény színpadán lenyűgöző fényhatások tárulnak elénk, köszönhetően a különleges csillogású és tartós LED-eknek.
Ezt a karácsonyi gömbdísz ihlette fényszobrot designereink az előremutató trendeknek megfelelően tervezték meg és mutatják be az idei év egyik újdonságaként.
A fényes felületű ezüst és fekete színű, környezetbarát műanyagból készült háttér plasztikus felületet ad és kiemeli a fehér,  3D textillel megformált, LED-alakzatokat.

A kül- és beltérre egyaránt elhelyezhető Fényszínházhoz LED-projektoraink segítségével további effekteket is tervezhetünk, még egyedibbé varázsolva a megjelenését.

Gyönyörködjünk benne most virtuálisan és várjuk a novembert, hogy megpillantjuk majd a valóságban is.

Érdemes összehasonlítani a két képet, a valóságot a felső képen és a látványtervet, ahol még csak papíron, látványterv formájában látható a Fény színháza, ahogyan tervezőink elképzelték.

A Fény színpada – látványterv (kód: 202653-24V)

 

 

 

 

Lépjünk együtt a Fény színpadára! Szakértőink szívesen átbeszélik az Ön területét érintő karácsonyi dekorációt és adnak ötleteket, javaslatokat a rendelkezésre álló költségvetés optimális használatára. Legyen szó kistelepülésről, épületről, utcai lámpaoszlopok LED-díszítéséről vagy nagyvárosi projektről, bevásárlóközpontról  – szívünkhöz mind közel áll.  Lépjen velünk kapcsolatba az info@groupe-leblanc.hu e-mailcímen vagy a +36 20 230 6886 telefonszámon.