A legújabb generációs SMD LED világítás – Sur’line sorozat

SMD LED világítás

A Chromex® fejlesztésének köszönhetően a díszkivilágítások piacán egy teljesen új sorozattal, a legújabb generációs SMD LED termékekkel jelent meg: ez a Sur’line kollekció.

 Az automatizált gyártási folyamatnak köszönhetően a Sur’line kollekció sokkal megbízhatóbb, fényesebb és jobb minőségű. A legújabb generációs SMD LED formájában már ellenáll a csavarásnak és formázásnak, 100%-ban vízálló, nagyon kevés energiát használ és környezetbarát. Előnye még, hogy csak minimális mértékben melegszik fel. Gyakran alkalmazzák olyan eszközökben, ahol a hely szűke miatt szükség van a kis méretre, pl.: merevlemezek, pendrive-ok, vagy router-ek állapotának jelzésére.  Az ilyen technológiával készült LED-ek élettartama megfelelő körülmények között elérheti akár a 100.000 órát is! Cégünk a díszkivilágítás területén hasznosítja ezt a technológiát: ragyogó fénykígyó és dupla oldalú fénykábel formájában is forgalmazzuk az SMD LED termékeket.

A Surl’line termékeket csatlakozásra készen, dobozban szállítjuk: könnyen, gyorsan szerszámok nélkül összeszerelhető. Az elektromos csatlakozáshoz szükséges tápkábel – mivel a termék 50 méteres hosszúságig sorolható – külön vásárolható meg. A Sur’Line akár 30%-kal több fényerővel rendelkezik, mint korábbi LED-es társai.

Rugalmasan kreatív, hajlítható, így szinte bármilyen elképzelt forma kialakítható belőle. Méterenként 60 LED világít benne, a piros színű Sur’line fénykígyóban 78 darab LED található méterenként.
Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható.
Rögzítése a kifejezetten e termék számára kifejlesztett  – külön rendelhető – alumínium rögzítősínekkel történhet. Kombinálja a változatos színeket és a különböző hosszúságú termékeket és alkossa meg saját fénydekorációját!
Betűkre, feliratokra, kontúrozásra van szüksége? – a Sur’line termékcsaládban megbízható fényforrásra talál. Mi csak úgy neveztük el: fénykígyó, mert tekeredik, hajlékony és rugalmas.

3, 5 és 7 méteres hosszúságban kapható a webshopban, az alábbi színekben:

  • Elefántcsont
  • Melegfehér
  • Kék
  • Piros
  • Zöld
  • Rózsaszín

A 3 méteres hosszúságú Sur’line fénykígyó 18W, az 5 méteres hosszúságú 30W és a 7 méteres hosszúságú fénykígyó 42W teljesítményű.
A ‘Manók műhelye’ kollekciónkban minden dekoráció piros és fehér Double Sur’line fénykábelekből és csillogó fehér Alpha’line fényfüzérekből készül.

Nézze meg videónkat a Sur’line számtalan felhasználási lehetőségéről: