Megjelent a Leblanc Fénydekoráció Ötletadó Kiadványa telistele mutatós fénydíszekkel, közel 500 oldalon.

Hogyan kell kiszámolni, hány méter fényfüzér kell egy 7 méteres fenyőfa díszítéséhez? Vajon hogyan rögzítik a különféle LED-es függesztékeket, milyen csatlakozókra és szerkezeti elemekre van szükség a nagyobb installációk biztonságos kialakításához? Lehet-e az épületek homlokzatára fénymotívumokat szerelni? Több mint 400 oldal telistele fénnyel és ötlettel, amely bemutatja, hogyan és mivel érdemes díszíteni a karácsonyi vásárokat, köztereket, utcákat és házakat. Ismerteti a LED általános tulajdonságait, a fénykábelek, fényfüzérek alkalmazhatóságát, közelebb visz a monumentális fényszobrokhoz, oszlopdíszekhez és kandeláber motívumokhoz.
A Leblanc márka praktikus kézikönyve és látványos design-elemeket felsorakoztató, angol nyelvű kiadványa, elsősorban közületi használatra, önkormányzati döntéshozók, épületüzemeltetők, műszaki szakemberek és tervezők, designerek számára.
Rendelje meg még ma, elektronikusan PDF formátumban, vagy kérje postán, könyv alakban. Több éven át segítségére lesz a tervezés, kivitelezés során.

A LEBLANC Ötletadó Fénydekorációs Kiadvány elektronikusan vagy könyv formátumban ingyenesen küldjük el az Ön számára. Könyv formátumban a kiadvány a készlet erejéig, korlátozott számban érhető el. Kérje még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy mihamarabb  elküldhessük Önnek!